Hoe houd je thuiswerken vol in 2021?

We zijn er inmiddels al aan gewend, dat thuis werken. Maar dat zal in 2021 nog wel langer door blijven gaan. Dus om te zorgen dat je niet gaat in kakken, maar blijft door pakken heb ik een aantal tips voor je, om het #thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.

Working from home

Maak een to-do list. 📋

Start je dag goed met het maken van een planning. Dit kan met online programma’s zoals Trello. Zet in je to-do lijstje alle belangrijke (en leuke) dingen die je die dag wilt gaan uitvoeren.

Kies een fijne werkplek. 👩🏻💻

Zit iedereen aan de keukentafel, dan is dit af te raden. Zorg voor een rustig opgeruimd bureau als werkplek waardoor je productief blijft. (Op bed werken wordt afgeraden)

Kies je eigen playlist. 🎶

Een mooi voordeel, je mag zelf kiezen naar welke muziek je wilt luisteren. Dus niemand die je guilty pleasures tegen houdt!

Neem tijd voor frisse lucht. 💨

Vergeet geen pauze te houden. Geniet van de zon, loop even een rondje of ga even zitten op je balkon.

Kleed je aan alsof je naar werk gaat. 👔

Ja die pyjama broek zit wel erg lekker, maar heel productief is het niet. Doordat je jezelf erop kleedt dat je gaat werken, zul je merken dat je sneller in de flow komt.

Beweeg genoeg. 🏃🏻‍♀️

Sta regelmatig even op, zodat je even een break neemt van je werk. Op die manier zal je lekkerder in je vel zitten en ook beter presteren.


Dat waren mijn thuis werk tips, mocht jij ook nog een gouden tip hebben, laat het dan hieronder weten! 👇🏼

Voor als je veel moet thuis werken wens ik je veel succes en plezier de komende tijd. Chapeau voor iedereen die keihard door werkt in deze tijd, maar ook voor de bedrijven waarvoor het lastig is om overeind te blijven. Ook de mensen in de zorg en hulpverlening, ontzettend bedankt.

Tags :
Ondernemerschap

Related Post

Geef een reactie

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

Contact

Meer over mij weten? Vergeet me dan niet te volgen op de socials voor de laatste nieuwtjes!

Website Design by Little Flower

Copyright © 2022. All rights reserved.