Hoe word je online zichtbaar?

Er zijn veel misvattingen over hoe je het beste zichtbaar kunt worden. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet + wat dan wél de manier is.

❌ Berichten promoten: Je weet wel, de optie die Instagram je automatisch geeft om je huidige berichten te promoten. Hiermee krijg je niet de uitgebreide opties, die je wel kunt krijgen via handmatig advertenties maken en dus bereik je niet de juiste doelgroep.

❌ Volgers kopen: waarom zou je jezelf te kort doen, door jezelf te omringen met neppe volgers. Dit zal de betrokkenheid van je account naar beneden halen en daarnaast zullen ‘neppe’ volgers ook niet je klanten worden.

❌ Alle trends volgen: tuurlijk is het hartstikke leuk, maar dit moet je niet alleen doen voor de ‘likes of comments’. Als je doelgroep zich niet in zal herkennen, zal het je niet helpen om je bedrijf te laten groeien.

❌ Elke dag posten: dit is niet nodig om je bedrijf te laten groeien. Dit kan er juist voor zorgen dat je content er onder gaat leiden, omdat je ze maakt ‘zodat je iets kan posten.’ De verkeerde motivatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je regelmatig waardevolle content deelt, waar jouw doelgroep zich in kan herkennen of het ze verder kan helpen.

Op deze manier heb je een effectieve en organische manier om je bedrijf online te laten groeien. Het is échte content, met een strategie, waar jouw doelgroep iets aan heeft!

Tags :
Geen categorie

Related Post

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

Contact

Meer over mij weten? Vergeet me dan niet te volgen op de socials voor de laatste nieuwtjes!

Website Design by Little Flower

Copyright © 2022. All rights reserved.

Dit delen:

Vind ik leuk:


%d bloggers liken dit: