Zo vergroot je je views op Instagram Stories! πŸ“ˆ

Met Instagram stories bereik je vooral je eigen volgers. Het draait hier echt om het opbouwen van je community en verbinding maken met je publiek.

Stories zijn over het gemakkelijker en minder tijdrovend om te maken dan berichten/posts. Een story verdwijnt namelijk na 24 uur weer, dus ook perfect voor de perfectionisten onder ons! πŸ€ͺ

Instagram Stories zijn een mooie manier om je volgers een kijkje te geven achter de schermen, informatie te delen of vragen stellen op een hele laagdrempelige manier.

Alleen vaak worden stories nog niet optimaal gebruikt, waardoor de story views laag blijven..

Met deze tips zorg je ervoor dat jouw story views omhoog gaan!

Lees snel verderπŸ‘‡πŸΌ

✨ Gebruik polls

Poll’s zijn story stickers en is echt de nummer 1 waardoor mijn stories vaker bekeken worden. Je kunt er als kijker heel snel en gemakkelijk op reageren. Daardoor krijg je snel veel interactie.

✨ Laat jezelf zien

Door in je eerste story een foto/video van jezelf te delen, weten mensen dat ze naar jouw story aan het kijken zijn, wat zorgt voor verbinding.

✨ Maak een verhaal

Mensen willen meegenomen worden in verhaallijn, anders haken ze snel af. Zorg dus voor een logische volgorde van je story reeks.

✨ Stel een vraag

Door een algemene vraag te stellen in je story, kunnen meerdere mensen gemakkelijk reageren in je dm. Dat zorgt voor betrokkenheid en interactie.

Okey, leuk deze tips, maar waarom werkt dat dan?

πŸ‘‰πŸΌ Simpel: Wanneer je meer engagement hebt op je story, zal Instagram je story’s vaker vooraan zetten in het overzicht van je volgers. πŸ˜‰

Wil je meer weten over Social Media of wil je taken uitbesteden? Daar kan ik je bij helpen.

Ga naar www.littleflower.nl/contact en laat een berichtje achter!

#instatips #contentcreator #girlboss #ondernemen #ondernemer #socialmediamarketing #igstory #igreels #instareels #igtips #instastory #storytips #contentideas #contentidea #contentips #socialmediatips #denbosch

Tags :
Instagram |Social Media

Related Post

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

Contact

Meer over mij weten? Vergeet me dan niet te volgen op de socials voor de laatste nieuwtjes!

Website Design by Little Flower

Copyright Β© 2022. All rights reserved.

Dit delen:

Vind ik leuk:


%d bloggers liken dit: