Content Shoot

Je werkt hard en weet wat je voor anderen kunt betekenen. Tijd om dat aan íedereen te laten zien! Je website is bijna af, je bent bezig op social media alleen ontbreekt er nog iets: Een beeldbank met mooie foto’s die bij jou en bij jouw bedrijf passen. Met mooie foto’s vertel je zonder woorden wat de kracht van jouw bedrijf is.

Waarom is goede fotografie zo belangrijk?

Visueel aantrekkelijke, authentieke beelden zijn dé sleutel voor het eerste contact met jouw droomklant. Door het gezicht achter jouw brand te laten zien creëer je vertrouwen & verbinding voor jouw brand.

Wat is jouw verhaal en wát maakt jou uniek ten opzichte van alle anderen? Ik leg het voor je vast op beeld, zodat jouw droomklant een persoonlijke connectie met jouw business krijgt.

Hoe ga ik te werk?

Intake

We bespreken samen jouw merkverhaal en hoe je jezelf wilt profileren. Daarbij maken we samen even een pinterest moodboard, zodat we beide dezelfde sfeer en stijl in onze gedachten hebben.

Shoot

We gaan ca 1,5 uur shooten, waar dat bepalen we samen. Dit kan zijn in de studio of op een externe locatie. Tijdens de shoot is er ruimte voor 2 à 3 kledingwissels.

Aflevering

Je ontvangt alle geslaagde foto's in een online gallerij. Daarvan mag je er zelf 35 uitkiezen die je ontvang in hoge resolutie. Alle foto's worden bewerkt op kleur, achtergrond en licht.

De investering van zo’n contentshoot is €348,- exclusief btw en eventuele reiskostenvergoeding

Deze ondernemers hebben al voor deze shoot gekozen!

Optie in de studio of op locatie.

3 manieren waarmee een content shoot jouw bedrijf een boost geeft:​

Vertrouwen

Geen betere manier om zichtbaarheid te creëren voor jezelf dan door jezelf te laten zien. Zichtbaarheid van het gezicht achter een brand zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Dit zijn essentiële onderdelen voor jou als ondernemer. Zonder deze twee elementen zijn er maar weinig mensen die jouw product of dienst kopen.

Verbinding

Mensen kopen van mensen. En voelen zich dan ook verbonden met mensen, niet producten. We kopen vanuit emotie, onderbuikgevoel en connectie. Tegelijkertijd zijn we ongevoelig geworden voor 'één uit een dozijn' ondernemers. En willen we liever van iemand kopen die ánders is. Die zichzélf is. Zodat we een connectie kunnen gaan voelen.

Onderscheidend

Door stockbeelden te plaatsen op jouw kanalen maak je geen impact. En creëer je al helemaal geen verbinding. Jouw droomklant kan alleen een band met jou opbouwen als jij jezelf durft te zijn. En laat zien dat jij net zoals zij 'ook maar mens bent' met alles erop en eraan. Je streeft namelijk niet naar perfectie, maar naar impact.

Klaar voor eenContent Shoot?

Wat tof dat je aan de slag wilt met jouw online zichtbaarheid door middel van fotografie! Daar helpen we je maar al te graag mee. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Je kunt me ook bereiken via:

Telefoon : +31 412 316007

Social Media :

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

Contact

Meer over mij weten? Vergeet me dan niet te volgen op de socials voor de laatste nieuwtjes!

Website Design by Little Flower

Copyright © 2022. All rights reserved.