Social Media Beheer

Social media is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiële klanten en je bereik te vergroten. Mits je weet hoe je social media inzet voor jouw bedrijf.

Waarom Social Media uitbesteden?

Als social mediamanager neem ik het social media beheer voor je uit handen en hoef je je hierom geen zorgen meer te maken. Ideaal voor bedrijven die hier geen tijd voor hebben of social media maar een groot vraagteken vinden.

Zo houdt jij tijd over voor taken die je energie opleveren, terwijl je socials up-to-date blijven voor je potentiele klanten.

Altijd Zichtbaar

Consistent zichtbaar zijn en het go-to bedrijf zijn in jouw niche

Meer Interactie

Een echte connectie opbouwen met je volgers

Besparing

Je bespaart tijd en houdt meer rust en energie over voor andere zaken

Bereik Vergroten

Een groter bereik creëeren d.m.v. van originele content passend bij de doelgroep

Waarom is Social Media zo belangrijk?

Social media is jouw online visitekaartje. Tegenwoordig is dat nét zo belangrijk (of misschien zelfs belangrijker) als het interieur van je winkel, of de kwaliteit van de spullen of diensten die je verkoopt.

Met social media kun je jouw bedrijf online op de kaart zetten. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiele klanten en kan je bereik vergroten.

Hoe ga ik te werk?

Als je social media agency nemen wij het grootste deel voor je uit handen en hoef jij hier niet meer naar om te kijken. Klinkt goed toch? Let wel op: Dit is een echte samenwerking, wij kennen natuurlijk jouw bedrijf nooit zo goed als jij zelf. Daarom is tussentijds overleggen essentieel.

Om goede content te kunnen maken, moet ik je eerst goed kennen. En dat lukt niet in één dag! Daarom is er een contentabonnement. Voor een vast bedrag per maand zorg ik ervoor dat jouw social kanalen gevuld zijn met content waar je blij van wordt. Die bij jullie past. Die jullie bedrijf een gezicht geeft.

Intake

Intake

Het is belangrijk voor ons om eerst jouw bedrijf te leren kennen. Wat is de missie en het verhaal er achter?

Content Kickstart

Content Kickstart

In deze stap gaan we de strategie onderzoeken en het visuele plaatje bepalen.

Content Creatie

Content Creatie

Het creëren van content! Dus denk hierbij aan de teksten, de ideeën & ontwerpen maken voor op de socials.

What They Say

Ik heb al voor verschillende toffe klanten hun Social Media uit handen mogen nemen. Dit is wat ze zeggen over onze samenwerking:

Floor is een super social media professional. #metdavid wordt door #littleflower ontzorgd! Creatief en inventief

  Mieke ten Have
  Mieke ten Have

  Met David

  Zeer tevreden met hoe Floor bezig is, mijn social media wordt continu geupdate en goed meegedacht met hoe alles aan te pakken. De manier van werken past bij mij en de korte lijntjes zorgt voor een snelle schakeling. Top bedrijf!!

   Jan van Bergen
   Jan van Bergen

   Gewoon Jan

   Floor is een hele spontane meid die echt meedenkt met je eigen ideeën. Ze gaf me goede tips en leverde super goed werk. Ik kan Little Flower echt aanraden!

    Judith van Lent-Verhoeven
    Judith van Lent-Verhoeven

    Lente Mare

    Voor MyTalentBoard hebben wij Floor's talenten zo breed mogelijk kunnen inzetten. Dat heeft geleid tot een congruente uitstraling van alle uitingen op (social) media. Zij is in staat complexe zaken te vertalen naar simpele beeldvorming en doet dat op een zeer creatieve en vooral kwalitatieve manier. Floor is een aanrader!

     Johan Bertens
     Johan Bertens

     My TalentBoard

     Klaar om actie te ondernemen? Let's Go!

     Wat tof dat je aan de slag wilt met je online zichtbaarheid! Daar helpen we je maar al te graag mee. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

     Meld je aan voor de nieuwsbrief!

     Wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

     Contact

     Meer over mij weten? Vergeet me dan niet te volgen op de socials voor de laatste nieuwtjes!

     Website Design by Little Flower

     Copyright © 2022. All rights reserved.